Aranjamente florale

Cand te gandesti la flori, te gandesti la gingasie…frumusete….inocenta. Acestea ar fi cateva cuvinte care ar caracteriza inceputul acestei aventuri……si spun aventura deoarece atunci cand am inceput, nu stiam la ce ma inham…Pe langa frumusetea acestei meserii exista si multe emotii: sa fie florile in regula, sa arate bine, sa fie mirii multumiti…..dar nimic nu se compara cu satisfactia de la final ….cand toata lumea e multumita, fericita ca totul a iesit conform asteptarilor.

din portofoliu:

Buchete & aranjamente florale : Nunti , Botezuri, Banchete , Festivitati, Evenimente corporate

Nunta Ioana&Dani Stil Faget (by team MyWedd)
Nunta Ramona&Dragos Pensiunea Gilau (by team MyWedd)
Nunta Diana & Cristi – Buchete, aranjamente florale, DJ-MC & sonorizare

Nunta Laura & Florin – Buchete, aranjamente florale, DJ & sonorizare

Nunta Alisa & Radu : Buchete & aranjamente florale

Nunta Iulia & Marius – Buchete & aranjamente florale

Aranjament pe masina-compus din bambus, trandafiri portocalii, lisianthus si orhidee thailandeza; acest aranjament este foarte elegant si practic in acelasi timp. Se poate realiza intr-o gama variata de culori si flori in functie de preferintele clientilor. Are un sistem de fixare foarte bun care nu afecteaza in nici un fel masina. Este practic datorita faptului ca se poate aseza pe masa mirilor fara a fi nevoie de un aranjament in plus. Maretia si grandoarea acestuia este data de bambus, floarea asezata central.

Aranjament pe masa-in functie de culorile pe care se merge in aranjarea salii atat florile cat si designul lor pot sa difere. Format din trandafiri galbeni si portocalii,orhidee, bambus,frunze de iarba,frunze de aspidistra indoite frumusetea aranjamentului sta in aranjarea orhideei thailandeze pe piciorul de sticla.

Buchet de mireasa-unul dintre simbolurile casatoriei il reprezinta buchetul de mireasa. Acesta se poate realiza intr-o gama foarte larga in functie de mai mai multe criterii. De exemplu, unei mirese mai mici de inaltime i s-ar potrivi un buchet mic si compact pe cand unei mirese putin mai inalta i s-ar potrivi foarte bine un buchetel cu o forma mai alungita. Gama florilor este foarte variata in functie de preferinte si de personalitatea miresei.In general este recomandabil ca buchetul sa fie in ton cu rochia. Acest buchetel format din nerine roz si hipericum auriu este unul nonconformist si exotic atat prin alegerea florilor cat si prin designul sau. Cozile sunt lasate lungi ceea ce ii da o anumita originalitate.

Mirele va avea in piept o floare din buchetul miresei.

Buchet de mireasa-acest buchetel este unul mai clasic datorita faptului ca majoritatea mireselor prefera ca si floare trandafirul. Avem o combinatie de trandafiri vendela cu hipericum floarea din urma dandu-i o nota eleganta. De asemenea trandafrii vendela sunt eleganti prin natura lor. Este un buchet mic,compact care i s-ar potrivi unei persoane gingase.

Buchet de nasa-buchetul de nasa se realizeaza de obicei in functie de tinuta acesteia. Trebuie sa contina alte flori sau nuante decat cele care se regasesc in buchetul miresei. Este un buchet mai simplu,care de asemenea se poate realiza intr-o gama variata.

Nasul va avea in piept o floare din buchetul nasei.

Buchet de domnisoara de onoare-format din trandafiri galbeni si alstroemelia albe cu multa verdeata acest buchet reprezinta visul oricarei d-soare care doreste sa fie mireasa. Se poate realiza in functie de ce va purta d-soara.

Cavalerul la randul sau va avea in piept o floare din buchetul d-soarei.

Floarea in piept-fresia alba este cea mai potrivita pentru a servi drept simbol parintilor si rudelor. Este o floare gingasa prin natura ei iar culoarea se potriveste cu orice tinuta.

Aranjamentul pe lumanari-se recomanda ca si culoare albul in aranjarea lumanarilor avand in vedere faptul ca acestea se folosesc la biserica. Pot de asemenea sa fie in ton cu tinuta mirilor. Se poate realiza buchetul de pe lumanare din trandafiri, fresia, alstroemelia ,margarete, lalele sau combinatii intre acestea.

Frumusetea acestei meserii consta in faptul ca te dezvolta din punct de vedere al imaginatiei, iti ofera numeroase satisfactii si te motiveaza aratandu-ti ce inseamna succesul. Si mai cred de asemenea in zambetul a numerosi oameni care nu se obtine cu putin efort…

Va doresc o zi inflorita,
Anda Rusu (Pasc)