Despre DJ-MC

Muzica e mai mult decat o pasiune…e stilul meu de viata!

Numele meu este Cristian-Daniel Rusu si Fac ceea ce-mi place !

Pe langa faptul ca activez ca si DJ, MC si producator sunt si un voluntar activ, dependent de muzica, pasionat de evenimente sociale si ma hranesc prin faptul ca reusesc sa ofer servicii in domeniul evenimentelor sociale. De aici si ”job-ul” meu de Freelance Event manager & DJ-MC.

M-am nascut in Campia Turzii, unde am copilarit si am facut liceul la Colegiul Tehnic “Victor Ungurean” iar apoi a urmat viata de student si masterand, in cadrul UBB la Facultatea de Business, Cluj-Napoca, iar momentan locuiesc in Floresti, unde m-am stabilit impreuna cu sotia mea Anda.

Experienta si dezvoltarea personala le-am acumulat de-a lungul activitatii in ONG-uri ca si Cercetasii Romaniei timp de 5 ani, urmand 4 ani in cadrul ASB (Asociatia Studentilor de la Business) si ANOSR (Agentia Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania), apoi JCI (Junior Chamber International), Brigada de Voluntari si Omnipass. Impreuna cu alti prieteni ONG-isti am infintat Asociatia IvenTeam, un ONG pentru evenimente si proiecte pentru tineri.

Am practicat multe sporturi iar acum: fotbal (8 ani la nivel profesionist), ski, mountain bike, alpinism,…

1. Fiind pasionat de muzica, incepand cu anul 1998, am inceput sa prestez ca si DJ / MC Cristian-Daniel in diferite locatii, evenimente si posturi de radio din tara si strainatate. Din 2011 am inceput si cu productia muzicala, la nivel profesionist.
Proiecte muzicale:
1998 – 2009 Dj Kaligula, schimbat apoi in CDj (pentru muzica underground)
2007 – 2009 cdj proX (eu si Dadis – actualul solist de la Incognito)
2009 – prezent CDj (muzica underground)
2011 – prezent All IN 1 (proiect electronic alaturi de Lil Smiley si G-Point)
2012 – prezent Incognito project (trupa live)

2. Experientele internationale in tari ca si Olanda, Marea Britanie, USA, Serbia, Franta si Austria dar si cele de pe litoralul romanesc si la evenimentele din multe orase din tara au avut o contributie importanta in dezvoltarea mea si orientarea profesionala.
Sunt implicat, nu doar ca si DJ, in 4 mari proiecte si festivaluri importante pentru mine:
- Loca Beach (Costinesti-Romania)
- Transilvania Internationala Music & Art Festival (TiMAF Cluj-Romania) - http://www.timaf.com
- Snow Fest (Les 2 Alpes-Franta) - http://www.snow-fest.ro
- Romanian Ski Days (RSD Kaprun-Austria) - http://www.romanianskidays.ro

3. Ca si antreprenor am pornit prin proiectul CDJ-events, lansat în luna noiembrie a lui 2007 prin care ofer management de evenimente, servicii pentru evenimentele sociale: publice, private si/sau corporate. Ca şi Event manager ma ocup si de implementarea evenimentelor prin planning, promovare, organizare si coordonare, pentru diferiti terti. CDJ-events îşi desfăşoară activitatea ca agenţie de DJ-MC, impresariat artistic funcţionând şi ca agenţie de servicii nunţi prin brandul My Wedd. La sfarsitul lui 2011 m-am asociat si pentru studioul de productii si inregistrari Comercial Music Productions.

Sunt mult evenimente, petreceri dar si traininguri, workshopuri, conferinte, programe profesionale si educationale la care am participat si la care particip in continuare pentru dezvoltarea mea personala, educationala si profesionala dar si pentru networkingul de calitate si momentele unice de care pot beneficia.

Fac ceea ce-mi place !…e mottoul meu si acesta sunt eu.

Cristian-Daniel (CDj)